ny
Udruženja za Ujedinjene nacije Srbije, povodom 70 godina od osnivanja, organizuje od 14. do 20. oktobra 2023. godine stručnu posetu glavnom sedištu Ujedinjenih nacija u Njujorku. Cilj programa je upoznavanje mladih sa sitemom UN i znamenitostima Njujorka, kroz sticanje novih saznanja i ličnih iskustava.

Našu grupu činiće mladi koji su zainteresovani za Ujedinjene nacije i globalna svetska pitanja. Bez obzira da li sanjaš o karijeri u diplomatiji ili jednostavno želiš da bolje razumeš svet oko sebe, ovo je tvoja šansa da stekneš iskustvo koje će te oblikovati i inspirisati.

Naš tim iskusnih pratilaca posvećen je bezbednosti članova grupe i njihovom što boljem snalaženju. Sa više od 20 uspešno organizovanih poseta Njujorku i Ujedinjenim nacijama, možete biti sigurni da će ovaj program biti ne samo edukativno, već i nezaboravno iskustvo.

- PROGRAM stručne posete Glavnom sedištu UN u Njujorku možete videti na linku: Link

- PRIJAVNI FORMULAR na linku: https://tinyurl.com/Poseta-UN-Njujork-2023inyurl.com/Poseta-UN-Njujork-2023https://tinyurl.com/Poseta-UN-Njujork-2023

Prijavljivanje je do 30. jula po navedenoj ceni u programu. Cena će se usklađivati sa promenama cene avio karte, aerodromske takse i smeštaja.

NY 2

Share:
Top